Om oss

Om oss

Fagfolk med lang erfaring

Drammen Mur & Flis kan være din entreprenør for alle dine byggeprosjekter. Vi tilbyr høy kvalitet på våre tjenester innen mur- og flislegging og har erfarne fagfolk som er lidenskapelige om å levere perfekt utført arbeid. Vi tar på oss oppdrag både for private kunder og for bedrifter, og tilbyr alt fra mindre reparasjoner til store prosjekter. Vårt mål er alltid å levere arbeid av høyeste kvalitet til en rimelig pris, og gjør alt vi kan for å sikre at kundene våre er fornøyd med resultatet.

Vi har bred erfaring med alt fra nybygg til rehabilitering av eksisterende bygninger, og kan hjelpe deg med alt fra grunnarbeid til ferdigstillelse av ditt byggeprosjekt. Vi har spesialisert oss på mur- og flislegging, men kan også tilby tjenester innen andre områder som baderomsrenovering, opprettelse av bad og uteområder. Gjennom et godt samarbeid med en rekke store aktører i markedet, kan vi også tilby et bredt utvalg av fliser og murstein for å matche ditt prosjekts stil og ønsker.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale og se hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste byggeprosjekt. Med oss som din totalentreprenør, kan du være trygg på at du får en høy kvalitet på arbeidet og god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Bubekir Gashi og hans team er alltid klare for å hjelpe deg med å realisere dine drømmer om ditt nye hjem eller kontorbygg.