Rørleggervakt

Rørleggervakt

rørleggervakt

Få et gratis anbud!

Vi har mange års erfaring innen mur og flis og bistå på ditt neste prosjekt!

24 timers rørleggervakt

Vi står alltid klar til å hjelpe deg når uhellet er ute. Vi vet at rørleggerproblemer kan oppstå når som helst, og derfor tilbyr vi akutt assistanse døgnet rundt. Våre erfarne og kvalifiserte rørleggere er spesialister på utrykning og vil raskt og effektivt løse dine problemer.

Hvis det ikke haster, kan du også kontakte oss for å avtale en tid som passer deg. Vi tilbyr alt fra mindre reparasjoner og vedlikehold til større prosjekter som totalrenovering av baderom. Vårt mål er å gi deg den beste rørleggertjenesten fra start til slutt.

Hos Drammen Mur og Flis vil du alltid ha en fast kontaktperson som vil følge deg gjennom hele prosessen. Vi vil lytte til dine behov og ønsker, og gi deg råd og veiledning for å sikre at du får den beste løsningen for dine behov.

Våre erfarne rørleggere er tilpasningsdyktige og løsningsorienterte, og vi bruker kun kvalitetsprodukter og reservedeler for å sikre en varig og pålitelig løsning. Enten du trenger hjelp med en lekkasje eller en komplett renovering av badet ditt, kan du stole på oss til å levere kvalitetsarbeid og god kundeservice.

Vi er basert i Drammen, men vi betjener også kunder i Svelvik, Hurum, Mjøndalen og omegn. Ta kontakt med oss i dag for å få hjelp med dine rørleggerbehov.