Rørlegger

Rørlegger

Få et gratis anbud!

Vi har mange års erfaring innen mur og flis og bistå på ditt neste prosjekt!

Har du behov for rørleggertjenester i Drammen og omegn?

Våre rørleggere kan hjelpe deg med alt fra reparasjoner av lekkasjer og vedlikehold av eksisterende plumbingsystemer, til installasjon av nye rør og sanitærutstyr. Vi kan hjelpe deg med å velge de beste materialene for ditt hjem, for eksempel kobber, PVC eller PEX-rør, og sørge for at alt er installert riktig for å sikre at det fungerer sikkert og effektivt.

Våre rørleggere kan også hjelpe deg med å oppgradere din vannforsyning og avløpssystemer, for eksempel ved å installere nye vannvarmer eller øke størrelsen på din vannmåler. Vi kan også hjelpe deg med å installere eller reparere avløpssystemer, enten det er et internt avløpssystem eller et eksternt avløpssystem.

En annen tjeneste vi tilbyr er å inspisere og vedlikeholde eksisterende plumbingsystemer for å sørge for at det fungerer sikkert og effektivt. Dette kan inkludere å sjekke for lekkasjer, å inspisere rør og ventiler for skader, og å sørge for at alt er installert i henhold til byggereglene.

Til slutt kan vi hjelpe deg med å installere nye sanitærutstyr som toaletter, vasker, dusjer og badekar. Vi kan hjelpe deg med å velge det beste utstyret for ditt hjem og sørge for at det er installert riktig for å sikre at det fungerer sikkert og effektivt.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine rørleggerbehov og for å få et tilbud på våre tjenester