Mur

Mur

Få et gratis anbud!

Vi har mange års erfaring innen mur og flis og bistå på ditt neste prosjekt!

Hva er fordelene med å velge profesjonelle murere for ditt neste murprosjekt?

Profesjonelle murere fra Drammen Mur & Flis AS er kjent for å levere høy kvalitet på arbeidet, samt rådgivning og løsninger for å oppnå det beste resultatet for ditt murprosjekt. Våre murere har bred erfaring og kan håndtere alt fra mindre reparasjoner til store nybygg-prosjekter.

Vi kan hjelpe deg med å velge det beste materialet og designet som passer din smak og budsjett. Vi er oppdatert på de siste trendene og teknologiene innen murbransjen, og kan derfor tilby deg de mest moderne løsningene for ditt prosjekt.

Vi har også lang erfaring med å jobbe med murteknologier som for eksempel pussing av fasader, murteknologier, teglsteinsfasader, murstein og betong. Vi har også erfaring med å jobbe med nye teknologier som for eksempel “thin-brick” og “prefabricated masonry” som gir deg muligheten til å få et tradisjonelt utseende med moderne teknologi.

Vi har også erfaring med å jobbe med murteknologier som passer for å oppfylle kravene til universell utforming. Vi kan hjelpe deg med å velge de riktige løsningene for å gjøre ditt hjem mer tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne.

Våre murere er også kjent for å være pålitelige og ærlige, og vi tar alltid ansvar for arbeidet vårt. Vi sørger alltid for at arbeidet utføres i henhold til byggereglene og standardene, og at du får den beste løsningen for ditt hjem.

Så hvis du er på utkikk etter en profesjonell murer for ditt neste murprosjekt, kan Drammen Mur & Flis AS hjelpe deg med å oppnå det beste resultatet, enten du skal bygge et nytt hus eller renovere et eksisterende. Kontakt oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.