Bad og baderom

Bad og baderom

Vi har mange års erfaring innen mur og flis og bistå på ditt neste prosjekt!

Hvordan kan vi hjelpe deg med å oppgradere badet?

Som en profesjonell leverandør av baderomsrenoveringstjenester, kan Drammen Mur & Flis AS hjelpe deg med å velge og installere et bredt utvalg av baderomsartikler som badekar, dusj, toalett, vask, servant, speil, belysning og tilbehør. Vi kan hjelpe deg med å velge materialer som passer din personlige smak og budsjett, og sørge for at alt er installert korrekt og sikkert.

Vi tilbyr også ulike typer dusj og badekar, fra tradisjonelle kar og dusjer til mer moderne og unike alternativer som boblekar og walk-in dusjer. Vi kan også hjelpe deg med å velge riktige artikler som passer din personlige smak.

Vi kan hjelpe deg med å designe et nytt layout for badet ditt for å gjøre det mer praktisk og funksjonelt, og hjelpe deg med å velge riktige fliser og farger som passer din stil og budsjett. Vi kan også håndtere alle aspekter av baderomsrenovering, fra å designe et nytt layout til å installere nye fliser og sanitærutstyr.

Vi kan også tilby løsninger for å gjøre badet mer praktisk og funksjonelt, som for eksempel å installere en dusjnisje eller et badekar. Vårt team av erfarne og dyktige fagfolk kan hjelpe deg med å oppnå det badet du alltid har ønsket deg, med kvalitet og profesjonalitet i fokus. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine baderomsrenoveringsbehov og for å få et tilbud på våre tjenester.