Fliser

Fliser

Få et gratis anbud!

Vi har mange års erfaring innen mur og flis og bistå på ditt neste prosjekt!

Flislegging er en viktig del av mange byggeprosjekter, enten det er i en privat bolig eller i en bedrift

Det kan være vanskelig å velge riktig type fliser for ditt prosjekt, og det er her Drammen Mur & Flis kommer inn i bildet.


Vi tilbyr et bredt utvalg av fliser og flisleggingstjenester, og våre erfarne fagfolk kan hjelpe deg med alt fra rådgivning og planlegging til installasjon og vedlikehold av fliser.


Vi har mange års erfaring innen flislegging og har utført mange vellykkede prosjekter i Drammen og områdene rundt.
Vårt team består av erfarne fagfolk med en lidenskap for å levere perfekt utført arbeid hver gang. Vi vil sørge for at ditt prosjekt blir gjort riktig fra start til slutt.


Våre flisleggingstjenester inkluderer alt fra mindre reparasjoner til store prosjekter som totalrenovering av baderom og kjøkken.
Vi kan hjelpe deg med å velge riktig type fliser, størrelse, farge og mønster for ditt prosjekt, og vi vil sørge for at flisene blir installert etter de høyeste standardene for å sikre et varig og estetisk tiltalende resultat.


Vi samarbeider med flere flissenter og leverandører i området for å kunne tilby et bredt spekter av fliser i ulike størrelser og materialer.
Hos oss finner du alt fra keramiske fliser, naturstein og mosaikk til glassfliser og porselen. Vi kan tilby fliser som passer til ethvert budsjett og stil, og vi vil veilede deg gjennom hele prosessen slik at du ender opp med det perfekte resultatet.


Vi forstår at flislegging kan være en stor investering, og derfor vil vi alltid gi deg en konkurransedyktig pris.
Vi vil jobbe med deg for å finne den beste løsningen som passer til ditt budsjett og dine ønsker. Vi vil alltid gi deg et oversiktlig og detaljert prisestimat slik at du vet hva du kan forvente og kan planlegge deretter.


Vi er stolte av å tilby kvalitetstjenester til våre kunder. Vårt mål er alltid å levere arbeid av høyeste kvalitet til en konkurransedyktig pris.


Vi tar på oss oppdrag både for private kunder og for bedrifter, og vi vil alltid strekke oss langt for å sikre at kundene våre blir fornøyd med resultatet.
Når du velger Drammen Mur & Flis for ditt flisleggingsprosjekt, kan du være sikker på at du vil få en profesjonell og pålitelig service.


Vi vil alltid holde deg oppdatert på prosessen, og vi vil sørge for at prosjektet blir ferdigstilt til avtalt tid. Vi vil også gi deg tips og råd om hvordan du kan vedlikeholde flisene slik at de holder seg vakre og funksjonelle i mange år fremover.